Bariere automate

Prima pagina / Bariere blocare acces / Bariere automate
Pret

Disponibilitate


Producator

Lungime brat


Bariere automate

O barieră automată, cunoscută și sub denumirea de barieră pentru acces auto sau barieră pentru controlul accesului vehiculelor, este un dispozitiv electronic utilizat pentru a controla accesul vehiculelor într-o anumită zonă sau într-o proprietate. Barrierele automate sunt proiectate să se ridice și să se coboare automat în funcție de semnalele primite de la dispozitivele de control, cum ar fi cardurile de acces, telecomenzile, cititoarele de card sau sistemele de recunoaștere a vehiculelor. Aceste dispozitive sunt larg răspândite în locații precum parcări, proprietăți private, clădiri comerciale, șantiere de construcție și multe altele.

Afisez 6 din 6 produse
Filtreaza
  1. Funcționare Automată: Barrierele automate se ridică și se coboară automat în funcție de semnalele primite de la dispozitivele de control. Ele pot fi controlate de la distanță cu ajutorul telecomenzilor sau pot fi integrate în sisteme mai complexe de control al accesului.

  2. Varietate de Utilizări: Aceste bariere sunt utilizate în diverse locații, inclusiv parcări publice și private, complexe rezidențiale, clădiri comerciale, aeroporturi, șantiere de construcție, facilități industriale, centre comerciale și multe altele.

  3. Control al Accesului: Barrierele automate permit gestionarea fluxului de vehicule și pot restricționa accesul doar persoanelor autorizate. Ele sunt adesea integrate cu sisteme de carduri de acces sau cu alte tehnologii de recunoaștere a vehiculelor.

  4. Siguranță: Pentru a preveni accidentele, barierele automate sunt dotate cu senzori de siguranță care pot detecta obiecte sau persoane în apropierea lor și pot opri sau inversa mișcarea barierelor pentru a evita coliziunile.

  5. Durabilitate și Rezistență la Intemperii: Barrierele automate sunt de obicei construite din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi oțelul inoxidabil sau aluminiul, pentru a rezista la condiții meteo variate și pentru a rezista uzurii în timp.

  6. Sisteme de Alimentare: Acestea pot fi alimentate de la rețea electrică sau pot utiliza surse de alimentare alternative, cum ar fi panouri solare sau baterii, pentru a asigura funcționarea în caz de pene de curent.

  7. Integrare Cu Sisteme de Securitate: Barrierele automate pot fi integrate cu camere de supraveghere, interfonuri video și alte sisteme de securitate pentru a oferi un nivel mai mare de control și securitate.