Gallery shop
Stalp fix BFT SCUDO F 219/500 VERNStalp fix BFT SCUDO F 219/500 VERN Stalp fix BFT SCUDO F 219/700 INOXStalp fix BFT SCUDO F 219/700 INOX Stalp fix BFT SCUDO F 219/700 VERNStalp fix BFT SCUDO F 219/700 VERN Stalp fix Fadini CORAL 50 2535Stalp fix Fadini CORAL 50 2535 Stalp fix Fadini STRABUC 940Stalp fix Fadini STRABUC 940 Stalp fix Fadini STRABUC 941 INOXStalp fix Fadini STRABUC 941 INOX Stalp fix Fadini CORAL 80 2540Stalp fix Fadini CORAL 80 2540 Stalp fix Fadini STRABUC 943Stalp fix Fadini STRABUC 943
Descriere

Blocare acces autovehicule

Blocare acces autovehicule este o categorie in care veti gasi multe optiuni de protectie a unui spatiu privat sau public. Aceste echipamente pentru blocare au fost special concepute pentru a restrictiona accesul autovehiculelor.

Blocare acces  autovehicule sunt dispozitive sau echipamente create special pentru a restrictiona accesul autovehiculelor. Aceste dispozitive se folosesc atat in spatiile private sau publice sau caile de acces catre aceste spatii.

Dispozitivele noastre sunt fabricate din materiale de buna calitate si au un design foarte placut. In fnctie de dorintele clientilor, culorile si dimensiunile sunt variabile.

Blocare acces autovehicule sunt cea mai sigura si profesionista cale de  protectie a proprietatii, a anumitor spatii sau cai acces.

Daca pana acum nu ati gasit solutia potrivita pentru dumneavoastra, noi venim cu numeroase oferte. Printre acestea veti gasi oferte pentru dispozitive, echipamente si sisteme pentru blocarea accesului autovehicule. 

Pentru mai multe detalii despre produse sau pentru comenzi apelati numerele de telefon afisate sau scrieti-ne la adresele de email.

Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
X