Articole

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4 si roti blocate pentru cei care parcheaza abuziv pe loc platit. Amenda ajunge la 500 lei/zi. Locuitorii Sectorului 4 isi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile, prin intermediul unei aplicatii mobile, iar, cat de curand, cei care le vor ocupa spatiul platit se vor trezi cu rotile blocate.

”Am asezat pe o harta GIS (e vorba de un sistem informational geografic) toate locurile de parcare din sector. Aceasta va putea fi accesata prin aplicatia mobila pe care o vom lansa in zilele urmatoare, printr-o procedura intuitiva. Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai pregatit inainte de a accesa aplicatia este sa scanezi buletinul, certificatul de inmatriculare al masinii si asigurarea RCA a autovehiculului”, a explicat directorul general al Directiei de Mobilitate Urbana Sector 4, Ioan Gaf-Deac.

Potrivit acestuia, primul pas este completarea adresei de domiciliu, pentru ca apoi sa i se afiseze utilizatorului harta locurilor de parcare din zona sa, pe care locurile neatribuite sunt evidentiate cu verde. Dupa primirea e-mail-ului de validare a cererii, se poate face plata, fie in sistem ZebraPay (exista circa 500 de puncte de plata in Sectorul 4 si peste 2.000 la nivelul Capitalei), fie online, pe site-ul care va deveni activ odata cu lansarea aplicatiei.

Sursa: Wall-street
Recomandari pentru tine
Descriere

Stalpi demontabili

Stalpi demontabili sunt dispositive create special pentru restrictionarea totala sau partiala a accesului auto. Acestia pot fi confectionati din metal, cauciuc sau plastic.

Caracteristica lor de baza este posibilitatea de a fi demontati si ulterior montati cu usurinta intr-un alt loc.

Stalpi demontabili vin intr-o varietate de dimensiuni si culori in functie de dorintele dumneavoastra.

Stalpii demontabili sunt o varianta foarte buna pentru persoanele care au nevoie de o cale sigura si comoda de protectie a spatiilor.

Acestia pot fi montati si demontati cu usurinta in functie de dorintele si necesitatile clientului.

Preturile stalpilor demontabili sunt in raport cu calitatea acestora. Pe langa faptul ca sunt construiti din materiale de calitate, acestia sunt si foarte rezistenti. Stalpii demontabili rezista la conditiile meteorologice precare din orice anotimp.

Apeland numerele de telefon afisate sau contactandu-ne la adresele de email, veti primi informatiile utile si impreuna cu angajatii nostri veti gasi solutia cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra.

X