Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere

Stalpi ficsi

Stalpi ficsi de parcare sunt sunt folositi pentru delimitarea spatiilor, fie ele industriale sau rezidentiale. Bolarzii asigura securitatea pentru pentru banci, sedii de firme si parcari auto, fiind indispensabili zonelor pietonale.

Stalpii ficsi sunt usor de instalat si de manevrat. Ei pot avea diverse inaltimi si diferite grosimi in functie de necesitatea clientului.

Stalpii ficsi sunt de mai multe tipuri in functie de materialul din care sunt realizati: stalpi din inox, stalpi din otel, stalpi din aluminiu si pot fi accesorizati cu elemente din cauciuc sau plastic.

Daca acesti stalpi ficsi sunt amplasati in anumite zone, ofera un plus in aspectul arhitectural. Ei sunt o alta forma a stalpilor ornamentali deoarece pe langa proprietatea de control acces au si un design special.

Numai pe blocator.ro veti gasi orice produs aveti nevoie la un pret foarte bun. Sunteti la un apel distanta de solutia problemelor sau cerintelor dumneavoastra. Apelatine-ne la numerele de telefon afisate sau pe adresa de email.

X