Filtre

Afișez 1–18 din 68 de rezultate

Articole

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4 si roti blocate pentru cei care parcheaza abuziv pe loc platit. Amenda ajunge la 500 lei/zi. Locuitorii Sectorului 4 isi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile, prin intermediul unei aplicatii mobile, iar, cat de curand, cei care le vor ocupa spatiul platit se vor trezi cu rotile blocate.

”Am asezat pe o harta GIS (e vorba de un sistem informational geografic) toate locurile de parcare din sector. Aceasta va putea fi accesata prin aplicatia mobila pe care o vom lansa in zilele urmatoare, printr-o procedura intuitiva. Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai pregatit inainte de a accesa aplicatia este sa scanezi buletinul, certificatul de inmatriculare al masinii si asigurarea RCA a autovehiculului”, a explicat directorul general al Directiei de Mobilitate Urbana Sector 4, Ioan Gaf-Deac.

Potrivit acestuia, primul pas este completarea adresei de domiciliu, pentru ca apoi sa i se afiseze utilizatorului harta locurilor de parcare din zona sa, pe care locurile neatribuite sunt evidentiate cu verde. Dupa primirea e-mail-ului de validare a cererii, se poate face plata, fie in sistem ZebraPay (exista circa 500 de puncte de plata in Sectorul 4 si peste 2.000 la nivelul Capitalei), fie online, pe site-ul care va deveni activ odata cu lansarea aplicatiei.

Sursa: Wall-street
Recomandari pentru tine
Descriere

Stalpi retractabili

Stalpi retractabili este o categorie de blocatori de parcare ce se imparte in doua categorii: automati si manuali. Acesti stalpi retractabili au un design elegant si vin intr-o gama variata de culori si dimensiuni.

Sunt practici, fiind totodata usor de instalat si de manevrat. Stalpii retractabili pot avea diverse inaltimi si diferite grosimi in functie de necesitatea clientului.

Stalpii retractabili manuali de parcare sunt folositi pentru delimitarea spatiilor, fie ele industriale sau rezidentiale. Stalpii asigura securitatea pentru pentru banci, sedii de firme si parcari auto, fiind indispensabili zonelor pietonale.

Stalpii retractabili automati sunt ideali pentru protejarea zonelor pietonale, a parcarilor sau a spatiilor destinate serviciilor. Stalpii retractabili automati sunt folositi de obicei in spatiile urbane pentru delimitarea unor zone protejate sau inchise temporar traficului.

Un stalp retractabil automat poate fi activat automat de catre persoanele autorizate, prin card, telecomandă sau prin programarea orelor de deschidere / închidere.

In descriere regasiti cateva dintre caracteristicile stalpilor retractabili, iar pentru mai multe detalii apelati numerele de telefon afisate.

X