Gallery shop
Stalp negru delimitare acces cu bandaStalp negru delimitare acces cu banda Stalp cu cordonStalp cu cordon Stalp opritor cromat cu cap sferic si cordon dubluStalp opritor cromat cu cap sferic si cordon dublu Stalp ingradire cu banda avertizare 150mmStalp ingradire cu banda avertizare 150mm Cordon de catifea cu carligCordon de catifea cu carlig Stalp ingradire pentru informare format A4Stalp ingradire pentru informare format A4 Stalp de ghidare cromat cu banda rosie retractabilaStalp de ghidare cromat cu banda rosie retractabila Stalp ghidare EleganceStalp ghidare Elegance
Descriere
Banda opritoare cu mecanism de prindere de perete

Blocare acces pietonal

Blocare acces pietonal

Blocare acces pietonal este o categorie de produse ce au ca rol oprirea trecerilor pe anumite cai de acces pietonale. In aceasta categorie veti gasi produse de diferite dimensiuni, cu un aspect deosebit si cu o durabilitate in timp excelenta.

Produsele din aceasta categorie sunt destinate cladirilor de birouri, bancilor si muzeelor. Ele opresc pietonii sa patrunda in zonele in care accesul le este interzis.

In aceasta categorie de blocare acces pietonal regasim stalpi de ghidare cu banda retractabila, stalpi de ghidare cu cordon si stalpi de ghidare cu lant.

Stâlpi de ghidare cu bandă retractabilă soluție pentru dirijarea traficului pietonal. Stâlpi de ghidare cu bandă retractabilă într-o gamă variată ce se pot folosi la cinematografe, instituții publice, companii, etc.

Stâlpi de ghidare cu cordon soluție pentru dirijarea traficului pietonal.  Stâlpi de ghidare cu cordon într-o gamă variată ce se pot folosi la cinematografe, instituții publice, companii, etc.

Stâlpi de ghidare cu lanț soluție pentru dirijarea traficului pietonal. Stâlpi de ghidare cu bandă retractabilă într-o gamă variată ce se pot folosi in parcari, institutii publice sau private.

Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
X