Filtre

Afișez toate cele 5 rezultate

Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere

Stalpi de informare

Stalpi de informare

Stalpi de informare este o categorie de stalpi cu rol de informare. Acestia sunt confectionati din aluminiu si sunt prevazuti cu un spatiu special unde pot fi atasate informatiile. Ei vin intr-o varietate de dimensiuni si culori.

Ei pot fi folositi atat in mediul exterior cat si in cel interior, sunt foarte usor de montat si demontat, acesta fiind un avantaj foarte mare pentru clientii nostri ce prefera flexibilitatea si noutatea.

In categoria stalpilor de informare veti gasi mai multe variante de produse si de prezentare, urmand ca ulterior sa faceti alegerea perfecta pentru necesitatile dumneavoastra. Iar in cazul in care alegerea este o provocare, ne puteti contacta fie telefonic fie pe adresa de email. Acolo noi va vom oferi suport si vom incerca sa gasimt cea mai avantajoasa solutie.

Alegeti intotdeauna un raport pret calitate corect, alegeti calitatea superioara a serviciilor, alegeti durabilitatea in timp a produselor. Alegeti blocator.ro !

X