Gallery shop
Antifurt roata, blocaj roata cu cheie si 2 gheare, pentru jante cu latimea de maxim 275mmAntifurt roata, blocaj roata cu cheie si 2 gheare, pentru jante cu latimea de maxim 275mm Blocaj roata auto Ergoclamp Fix, R12Blocaj roata auto Ergoclamp Fix, R12 Blocaj roata auto Ergoclamp Fix-CE R14Blocaj roata auto Ergoclamp Fix-CE R14 Mecanism blocare roata autoMecanism blocare roata auto Mecanism de blocaj janta autoMecanism de blocaj janta auto Dispozitiv profesional blocare roti 660 mm, R15-R17Dispozitiv profesional blocare roti 660 mm, R15-R17 Caracatita blocare janta auto R18 – R20Caracatita blocare janta auto R18 – R20 Dispozitiv profesional blocare roţi Ergoclamp UNI R14-R21Dispozitiv profesional blocare roţi Ergoclamp UNI R14-R21
Descriere

Blocatoare auto-moto-velo

Blocatoare auto-moto-velo sunt dispozitive mecanice, prevazute cu un sistem special de închidere si deschidere.

Acestea sunt disponibile pe site-ul blocator.ro pentru toate tipurile de anvelope cu jante de la R12 la R26.

Sistemul de închidere si deschidere al dispozitivului poate fi montat si demontat cu usurinta cu ajutorul unei chei speciale. De asemenea, blocatorul este prevazut cu un cauciuc de protectie pe partea interioara a placi pentru evitarea deteriorarii jantelor.

Fiecare blocator are în componenta o cheie tubulara speciala sau cu o cheie pentru un butuc tip Euro.

Blocatoare auto-moto-velo, mai sunt denumite gheare de roti sau caracatite pentru roti.

Blocatoarele auto-moto-velo sunt sisteme mecanice de blocare a rotilor. Blocatoare auto-moto-velo sunt prevazute fiecare cu o cheie speciala.

Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau pe adresa de mail pentru mai multe informatii si comenzi.

Alegeti calitatea serviciilor si a produselor. Alegeti blocator.ro !

Articole

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4 si roti blocate pentru cei care parcheaza abuziv pe loc platit. Amenda ajunge la 500 lei/zi. Locuitorii Sectorului 4 isi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile, prin intermediul unei aplicatii mobile, iar, cat de curand, cei care le vor ocupa spatiul platit se vor trezi cu rotile blocate.

”Am asezat pe o harta GIS (e vorba de un sistem informational geografic) toate locurile de parcare din sector. Aceasta va putea fi accesata prin aplicatia mobila pe care o vom lansa in zilele urmatoare, printr-o procedura intuitiva. Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai pregatit inainte de a accesa aplicatia este sa scanezi buletinul, certificatul de inmatriculare al masinii si asigurarea RCA a autovehiculului”, a explicat directorul general al Directiei de Mobilitate Urbana Sector 4, Ioan Gaf-Deac.

Potrivit acestuia, primul pas este completarea adresei de domiciliu, pentru ca apoi sa i se afiseze utilizatorului harta locurilor de parcare din zona sa, pe care locurile neatribuite sunt evidentiate cu verde. Dupa primirea e-mail-ului de validare a cererii, se poate face plata, fie in sistem ZebraPay (exista circa 500 de puncte de plata in Sectorul 4 si peste 2.000 la nivelul Capitalei), fie online, pe site-ul care va deveni activ odata cu lansarea aplicatiei.

Sursa: Wall-street
X