Filtre

Afișez toate cele 7 rezultate

Articole

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4 si roti blocate pentru cei care parcheaza abuziv pe loc platit. Amenda ajunge la 500 lei/zi. Locuitorii Sectorului 4 isi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile, prin intermediul unei aplicatii mobile, iar, cat de curand, cei care le vor ocupa spatiul platit se vor trezi cu rotile blocate.

”Am asezat pe o harta GIS (e vorba de un sistem informational geografic) toate locurile de parcare din sector. Aceasta va putea fi accesata prin aplicatia mobila pe care o vom lansa in zilele urmatoare, printr-o procedura intuitiva. Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai pregatit inainte de a accesa aplicatia este sa scanezi buletinul, certificatul de inmatriculare al masinii si asigurarea RCA a autovehiculului”, a explicat directorul general al Directiei de Mobilitate Urbana Sector 4, Ioan Gaf-Deac.

Potrivit acestuia, primul pas este completarea adresei de domiciliu, pentru ca apoi sa i se afiseze utilizatorului harta locurilor de parcare din zona sa, pe care locurile neatribuite sunt evidentiate cu verde. Dupa primirea e-mail-ului de validare a cererii, se poate face plata, fie in sistem ZebraPay (exista circa 500 de puncte de plata in Sectorul 4 si peste 2.000 la nivelul Capitalei), fie online, pe site-ul care va deveni activ odata cu lansarea aplicatiei.

Sursa: Wall-street
Recomandari pentru tine
Descriere

Blocatoare roti autovehicule

Blocatoare roti autovehicule

Blocatoare roti autovehicule  sunt potrivite pentru mai multe dimensiuni de janta.

Fiecare dispozitiv este prevazut cu o cheie speciala astfel incat acesta sa nu fie demontat de catre persoane neautorizate sa faca acest lucru.

Sistemele de securitate ale acestor blocatoare sunt de doua tipuri: cu cheie Euro si cu cheie tubulara.

De asemenea, blocatoarele  sunt prevazute cu un cauciuc de protectie pe partea interioara a placi pentru evitarea deteriorarii jantelor.

Acestea mai sunt denumite gheare de roti sau caracatite pentru roti.

Acestea sunt raspunsul ideal pentru fiecare dintre cei care cauta o solutie la problemele lor legate de locul de parcare.

Pentru mai multe detalii despre aceste blocatoare de roti, nu ezitati sa apelati numerele de telefon afisate.

De asemenea, ne puteti gasi si la adresa de email.

Alegeti intotdeauna calitatea seviciilor si a produselor.

Alegeti BLOCATOR ! 

X