Gallery shop
Descriere

Blocatoare diverse

Blocatoare diverse – sunt blocatoare special concepute pentru bunurile dumneavoastra si ale autovehiculelor dumneavoastra.

Blocatoare diverse sunt dispozitive mecanice sau automate, ideale pentru protejarea locului de parcare individual sau public. Blocatoarele din aceasta categorie sunt variate si adaptabile diferitelor zone de parcare. Atributul lor comun este rezistenta: blocatoarele locuri de parcare nu pot fi miscate decat cu telecomanda. O alta modalitate de deplasare a lor este cu mana in urma deblocarii cu cheia speciala.

Aceste blocatoare de parcare sunt de incredere in orice situatie iar manevrarea lor este foarte usoara. Exista numeroase forme si colori disponibile, in functie de preferinte, precum si diferite modalitati de manevrare. Aceste modalitati vor ajuta soferul in scopul economisirii de timp.

Dupa cum am obisnuit, oferim cele mai bune servicii in materie de blocatoare si in plus, venim cu solutia potrivita pentru dumneavoastra intr-un timp foarte scurt.

Nu ezitati sa ne contactati  la numerele de telefon afisate pentru cele mai bune blocatoare folosite la protectia loculuidumneavoastra de parcare.

Alegeti intotdeauna calitatea serviciilor si a produselor. Alegeti blocator.ro ! 

Articole

Primaria sectorului 1 isi propune rezolvarea problemei locurilor de parcare

Nu sunt locuri de parcare? Primăria Sectorului 1 a găsit soluția!

Mulți bucureșteni preferă să își lase autoturismele acasă atunci când pleacă la serviciu, fiindcă sunt șanse să nu găsească locuri de parcare. Sectorul 1 al Capitalei are un deficit de 60.000 de locuri de parcare, conform calculelor primăriei. Cu toate acestea, s-a găsit o soluția.

PMB vrea să cumpere vrea să cumpere 21 de parcări metalice automatizate. Consilierii opoziţiei spun că proiectul costă extrem de mult, în timp ce unii dintre locuitorii sectorului cred că amplasarea acestor structurilor va îngreuna şi mai mult traficul.

Alin Vieru, director ADP Sector 1 Bucureşti: Această parcare e amplasată pe două niveluri, parter şi etaj, tot timpul rămâne un loc de parcare gol astfel încât în momentul în care proprietarul vine şi doreşte să îşi scoată maşina din parcarea respectivă, selectează numărul de parcare. Maşinile se rotesc într-un circuit permanent în funcţie de cea care trebuie să fie scoasă.

21 de parcări "inteligente" ar urma să fie amplasate pe mai multe străzi aglomerate din Sectorul 1. Autorităţile speră să suplimenteze locurile de parcare cu aproape 200.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei: Avem undeva 9.000 - 9.500 de locuri de parcare şi sunt 70.000 de maşini.
Consilierii locali din partea USR trag semnale de alarmă legate de costul proiectului. Amplasarea unei singure construcţii metalice se ridică la 115.000 de euro, spun aceştia.

Sursa: Capital

 
X