Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere
Lacat cu bareta lunga

Accesorii blocatoare parcare

Accesorii blocatoare parcare sunt accesorii destinate dispozitivelor pentru blocarea locurilor de parcare, care pot fi usor inlocuite. Sistemele disponibile necesare pentru blocatoarele de parcare sunt: acumulatoare, lacate cu bareta lunga, receptoare radio si brate atasabile sistemelor.

Accesoriile blocatoare locuri de parcare sunt indispensabile blocatoarelor automate de loc de parcare, ce functioneaza pe baza de accumulator si cele cu telecomanda. De asemenea, aceste accesorii sunt destinate si blocatoarelor cu lacat si cheie.

Accesoriile constituie un rol important deoarece va pot ajuta sa mariti durata de functionare a blocatorului dumneavoastra.

Va punem la dispozitie o gama larga de accesorii blocatoare parcare la un pret foarte scazut si o calitate inalta. Noi indeplinim raportul pret calitate cu succes si incercam pe cat posibil sa facem fiecare client fericit.

Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau pe adresa de mail pentru mai multe informatii si comenzi.

Alegeti calitatea serviciilor si a produselor. Alegeti blocator.ro !

X