Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere
capra-metalica-mobila-500x500.jpg

Blocatoare loc parcare - MOBILE

Blocatoare loc parcare – MOBILE sunt dispozitive utilizate pentru a marca zonele restrictionate. Acestea sunt usor de manevrat si pot fi amplasate langa autoturism dupa parcarea acestuia. Blocatorul mobil pentru loc de parcare este confectionat dintr-un cauciuc termoplastic si are o talpa mecanica.

Blocatoare loc parcare – mobile pot avea forma de gard sau de capra, fiind fabricate din otel sau din plastic si au calitatea de a fi vazute usor de la distanta. Blocatoarele mobile sunt practice: ele se instaleaza si se ridica foarte rapid de pe locul de parcare.

In cazul in care pana acum nu ati gasit solutia potrivita pentru cerintele dumneavoastra, noi suntem aceea. Va oferim o gama variata de blocatoare mobile din care puteti alege ceea ce vi se potriveste.

Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau pe adresa de mail pentru mai multe informatii si comenzi.

Alegeti calitatea serviciilor si a produselor. Alegeti blocator.ro !

X