Filtre

Afișez toate cele 7 rezultate

Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere

Blocatoare loc parcare - LANT

Blocatoare loc parcare – LANT sunt o metoda sigura de restrictionare a accesului masinilor in zonele publice si private. Aceste blocatoare sunt destinate unui trafic intens si sunt utile pentru a restrictiona accesul auto si pietonal in diferite zone. Blocatoare loc parcare  Lant se pot fi folosite in: zonele industriale, comerciale, dar si pentru parcarile private.

Pilonii care compun aceste blocatoare au un aspect foarte modern, ce ii face adaptabili in zonele cu arhitectura speciala. Blocatoarele cu lant pot ingradi atat o alee ingusta, cat si o strada mai larga, iar lantul este foarte rezistent. Acesta (lantul) este fabricat din otel de buna calitate. Aceste blocatoare pentru rezervarea locului de parcare pot fi disponibile cu lant de 10 metri, sau cu lant de 20 de metri, in functie de preferinte.

Nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau pe adresa de mail pentru mai multe informatii si comenzi.

Alegeti calitatea serviciilor si a produselor. Alegeti blocator.ro !

X