Filtre

Afișez 1–18 din 83 de rezultate

Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere
Blocator-parcare-550-mm-tip-T-S-foto-1

Blocatoare loc parcare - MANUALE

Blocatoare loc de parcare  MANUALE

Blocatoare loc de parcare  MANUALE sunt blocatoare manuale folosite pentru blocarea locurilor de parcare. Acestea pot fi folosite atat in spatiile publice cat si in cele private.

Acest model de blocaj loc parcare are dispozitive mecanice ce se gasesc in doua variante de manevrare: butuc cu cheie sau lacat.

Blocatoare loc parcare – MANUALE sunt solutia cea mai usora de protejare a spatiului de parcare individual.

Blocatoarele manuale  sunt disponibile in diverse marimi si forme. Ele sunt proiectate pentru a impiedica ocuparea neautorizata a locului de parcare.

Blocatoare loc de parcare se pot folosi atat pentru blocare loc de parcare individual, cat si pentru rezervarea locului de parcare din centru orasului.

Design elegant, calitate desavarsita, utilizare simpla si preturi foarte accesibile la blocatoare manuale.

Contactati-ne la numerele de telefon afisate sau pe adresa de email pentru mai multe detalii sau pentru comenzi.

Alegeti intotdeauna calitatea seviciilor si a produselor.

Alegeti BLOCATOR de la blocator.ro ! 

X