Filtre

Afișez toate cele 15 rezultate

Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere

Blocatoare loc parcare - diverse

Blocatoare loc parcare – diverse sunt dispozitive mecanice sau automate, ideale pentru protejarea locului de parcare individual sau public. Blocatoarele din aceasta categorie sunt variate si adaptabile diferitelor zone de parcare. Atributul lor comun este rezistenta: blocatoarele locuri de parcare nu pot fi miscate decat cu telecomanda, sau cu mana in urma deblocarii cu cheia speciala.

Aceste blocatoare de parcare sunt de incredere in orice situatie iar manevrarea lor este foarte usoara. Exista numeroase forme si colori disponibile, in functie de preferinte, precum si diferite modalitati de manevrare, care pot ajuta soferul sa scuteasca timp.

Blocatoare loc parcare – diverse este solutia ideala pentru clientii ce vor o siguranta sporita pentru locul de parcare. In acelasi timp, acestea sunt o cale usoara de manevrare si de economisirea timpului.

Contactati-ne la numerele de telefon afisate sau pe adresa de email pentru mai multe detalii sau pentru comenzi.

Alegeti intotdeauna calitatea seviciilor si a produselor. Alegeti blocator.ro ! 

X