Blocatoare pentru auto

Prima pagina / Blocatoare pentru auto
Pret

DisponibilitateBlocatoare pentru auto

Blocatoarele de roți pentru autovehicule sunt dispozitive fizice utilizate pentru a preveni mișcarea sau furarea unui autovehicul prin blocarea roților acestuia în loc. 

Afisez 12 din 12 produse
Filtreaza

Aceste dispozitive sunt utilizate pentru a asigura securitatea autovehiculului și pentru a descuraja furturile sau mișcarea neautorizată a vehiculelor.

  1. Prevenirea Furturilor: Blocatoarele de roți sunt folosite pentru a împiedica furtul autovehiculului. Atunci când sunt instalate corect, acestea fac dificilă sau imposibilă mișcarea vehiculului.
  2. Staționarea Sigură: Blocatoarele de roți pot fi utilizate pentru a asigura că un autovehicul parcat rămâne în loc și nu se rostogolește accidental în timpul staționării.
  3. Blocarea Temporară: Aceste dispozitive pot fi folosite pentru a bloca temporar un autovehicul atunci când este parcat în zonele cu acces restricționat sau în zonele de lucru temporare.
  4. Securitate Suplimentară: Blocatoarele de roți oferă un nivel suplimentar de securitate pentru autovehicule, în special pentru cele care nu sunt echipate cu sisteme avansate de securitate sau alarme.
  5. Versatilitate: Aceste dispozitive pot fi utilizate pentru autovehicule de diferite dimensiuni și tipuri, inclusiv mașini, camioane, remorci sau motociclete.
  6. Instalare Ușoară: Majoritatea blocatoarelor de roți pot fi instalate rapid și ușor, fără a necesita unelte speciale sau cunoștințe tehnice avansate.
  7. Durabilitate: Blocatoarele de roți sunt proiectate să fie rezistente la uzură, la condiții meteo variate și la impacturile din timpul încercărilor de a le depăși.
  8. Varietate de Tipuri: Există mai multe tipuri de blocatoare de roți disponibile, inclusiv cele care se montează pe roți, cele care se fixează pe sistemul de frânare sau cele care blochează direcția roților.

Blocatoarele de roți sunt o opțiune eficientă și convenabilă pentru a asigura securitatea autovehiculului tău în timpul staționării sau pentru a preveni furtul acestuia. Aceste dispozitive sunt larg utilizate și pot fi găsite în magazinele de accesorii auto sau de securitate.