Gallery shop
Balustrada de securitate – lateraleBalustrada de securitate – laterale Protectie impact retele de instalatiiProtectie impact retele de instalatii Arc de protectie anti-impact demontabil AP-AIDArc de protectie anti-impact demontabil AP-AID Bara laterala de ingradire pentru protectieBara laterala de ingradire pentru protectie Protectie impact stalp zincataProtectie impact stalp zincata Arc de protectie anti-impact pentru utilizare in exteriorArc de protectie anti-impact pentru utilizare in exterior Bariera loc parcare extensibila galbenaBariera loc parcare extensibila galbena Protectie impact zincata strat de plasticProtectie impact zincata strat de plastic
Descriere

Blocatori protectie

Blocatori protectie pentru parcare sunt sisteme de blocare folosite pentru a proteja colturile cladirilor sau pentru a semnaliza colturile peretilor. Aceste sisteme de protectie sunt avantajoase atat pentru cladiri, cat si pentru pietoni. Astfel, protectia oferita este dubla.

Modelele sunt disponibile in diverse dimensiuni si sunt realizate din cauciuc vulcanizat de culoare neagra, cu pelicula reflectorizanta galbena. Materialele din care pot fi confectionati blocatorii pentru protectie sunt diverse si sunt realizati astfel incat sa ofere protectie inalta.

In cazul in care va aflati intr-un impas si credeti ca nu veti gasi niciodata solutia pentru problemele dumneavoastra, noi va sarim in ajutor cu blocatori protectie. Acestia sunt alegerea potrivita a oricarui client care doreste protejarea cladirilor, a stalpilor sau a altor spatii.

Suna acum la numerele de telefon afisate sau contacteaza-ne prin intermediul email-ului si cu ajutorul operatorilor nostri veti putea face alegerea cea mai buna pentru nevoile dumneavoastra.

Alegeti intotdeauna profesionalismul. Alegeti blocator.ro !

Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
X