Filtre

Afișez 1–18 din 28 de rezultate

Articole

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4 si roti blocate pentru cei care parcheaza abuziv pe loc platit. Amenda ajunge la 500 lei/zi. Locuitorii Sectorului 4 isi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile, prin intermediul unei aplicatii mobile, iar, cat de curand, cei care le vor ocupa spatiul platit se vor trezi cu rotile blocate.

”Am asezat pe o harta GIS (e vorba de un sistem informational geografic) toate locurile de parcare din sector. Aceasta va putea fi accesata prin aplicatia mobila pe care o vom lansa in zilele urmatoare, printr-o procedura intuitiva. Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai pregatit inainte de a accesa aplicatia este sa scanezi buletinul, certificatul de inmatriculare al masinii si asigurarea RCA a autovehiculului”, a explicat directorul general al Directiei de Mobilitate Urbana Sector 4, Ioan Gaf-Deac.

Potrivit acestuia, primul pas este completarea adresei de domiciliu, pentru ca apoi sa i se afiseze utilizatorului harta locurilor de parcare din zona sa, pe care locurile neatribuite sunt evidentiate cu verde. Dupa primirea e-mail-ului de validare a cererii, se poate face plata, fie in sistem ZebraPay (exista circa 500 de puncte de plata in Sectorul 4 si peste 2.000 la nivelul Capitalei), fie online, pe site-ul care va deveni activ odata cu lansarea aplicatiei.

Sursa: Wall-street
Recomandari pentru tine
Descriere

Arce de siguranta

Arce de siguranta sunt sisteme pentru protectie, ce servesc ca protectie si asigurare pentru oameni, utilaje, cladiri si bunuri.

Arce de siguranta pot avea diverse forme: bara simpla, arc si coltar. Dimensiunile acestor sisteme de protectie difera in funtie de preferintele clientului si de utilizarea lor.

Culorile pe care aceste arce le pot avea sunt cele din gama RAL, iar materialele din care pot fi confectionate sunt plastic si otel.

Aceste produse sunt unele dintre cele mai sigure din industrie. Datorita materialului din care acestea sunt concepute au o durabilitate foarte mare in timp.

Blocator.ro va pune la dispozitie o gama larga de dimensiuni, culori si modele. In cazul in care doriti mai multe detalii, aveti nevoie de asistenta sau doriti mai multe oferte, contactati-ne. Atasate, in site gasiti numerele de telefon si adresele de email prin intermediul carora veti lua legatura cu operatorii nostri.

Alegeti intotdeauna calea sigura si protejati-va pe dumneavoastra si angajatii dumneavoastra cu ajutorul produselor noastre.

X