Filtre

Afișez 1–18 din 53 de rezultate

Articole

Primaria sectorului 1 isi propune rezolvarea problemei locurilor de parcare

Nu sunt locuri de parcare? Primăria Sectorului 1 a găsit soluția!

Mulți bucureșteni preferă să își lase autoturismele acasă atunci când pleacă la serviciu, fiindcă sunt șanse să nu găsească locuri de parcare. Sectorul 1 al Capitalei are un deficit de 60.000 de locuri de parcare, conform calculelor primăriei. Cu toate acestea, s-a găsit o soluția.

PMB vrea să cumpere vrea să cumpere 21 de parcări metalice automatizate. Consilierii opoziţiei spun că proiectul costă extrem de mult, în timp ce unii dintre locuitorii sectorului cred că amplasarea acestor structurilor va îngreuna şi mai mult traficul.

Alin Vieru, director ADP Sector 1 Bucureşti: Această parcare e amplasată pe două niveluri, parter şi etaj, tot timpul rămâne un loc de parcare gol astfel încât în momentul în care proprietarul vine şi doreşte să îşi scoată maşina din parcarea respectivă, selectează numărul de parcare. Maşinile se rotesc într-un circuit permanent în funcţie de cea care trebuie să fie scoasă.

21 de parcări "inteligente" ar urma să fie amplasate pe mai multe străzi aglomerate din Sectorul 1. Autorităţile speră să suplimenteze locurile de parcare cu aproape 200.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei: Avem undeva 9.000 - 9.500 de locuri de parcare şi sunt 70.000 de maşini.
Consilierii locali din partea USR trag semnale de alarmă legate de costul proiectului. Amplasarea unei singure construcţii metalice se ridică la 115.000 de euro, spun aceştia.

Sursa: Capital

 
Recomandari pentru tine
Descriere

Ingradire de protectie

Ingradire de protectie pentru parcare este un sistem de protectie folosit pentru a proteja colturile cladirilor sau pentru semnalizarea acestora.

Modelele sunt disponibile in diverse dimensiuni si sunt realizate din cauciuc vulcanizat de culoare neagra, cu pelicula reflectorizanta galbena.

Ingradire de protectie vine in diverse forme: balustrada, bara laterala, gard mobil, grilaj de protectie, lant, parapet mobil si stalp de ingradire.

Fie ca este vorba despre cladiri, utilaje sau spatii, ingradire de protectie este calea cea mai avantajoasa si sigura pentru dumneavoastra.

Datorita materialelor de buna calitate din care acestea sunt fabricate produsele au o durabilitate mai mare in timp.  Pe langa rezistenta lor, acestea sunt si o metoda foarte buna de economisire a banilor si a timpului. Alegeti intotdeauna eficienta si creati un mediu propice pentru activitatile desfasurate.

In aceasta categorie de produse, veti gasi cu siguranta solutia ideala pentru nevoiele dumneavoastra.  Iar daca nu sunteti sigur de ceea ce aveti nevoie, contactati-ne iar noi va vom aloca timpul si informatiile necesare.

X