Filtre

Afișez toate cele 6 rezultate

Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere

Protectie stalpi

Protectie stalpi pentru parcare este un sistem pentru protectie folosit pentru a protejare sau a semnalizare. Aceasta protectie este utilizata pentru a evita accidentele din locurile de parcare.

Modelele  standard sunt disponibile in diverse dimensiuni si sunt realizate din cauciuc vulcanizat de culoare neagra, cu pelicula reflectorizanta galbena. Culoarea utilizata este galbena pentru a evidentia cat mai bine stalpii.

Materialele din care pot fi confectionate acteste protectii pentru stalpi sunt plastic, polietilena sau otel (zincat sau nu).

Sistemul de protectie al stalpilor, previne avarierea puternica a stalpilor de sustinere din hale, depozite, si fabrici. Acesta permite evitarea unor costuri suplimentare de reparatie, evitarea avarierii utilajelor si evitarea accidentelor de munca.

In categoria protectie stalpi vom gasi produse ce vor avea pe langa rolul de protectie si rol de semnalizare. Acest lucru este posibil datorita formelor si a culorilor pe care produsele le au.

Sistemele de protectie se gasesc intr-o gama larga de dimensiuni, in functie de necesitatile clientului, se monteaza foarte usor si nu necesita intretinere.

X