Diverse - dirijare

Prima pagina / Dirijare trafic auto / Diverse - dirijare
Diverse - dirijare

Un baston luminos este un dispozitiv portabil și luminos, de obicei sub formă de băț sau baston, care emite lumină pentru a furniza vizibilitate în condiții de lumină slabă sau întuneric. Aceste bastoane sunt utilizate într-o varietate de situații și contexte pentru a îmbunătăți siguranța și vizibilitatea. 

Parapeții din plastic sunt structuri de siguranță fabricate din materiale plastice, cum ar fi polietilenă, PVC (clorură de polivinil) sau alte tipuri de plastice durabile. Acești parapeți sunt folosiți pentru a proteja și a delimita zonele, pentru a preveni căderea sau accesul neautorizat și pentru a asigura siguranța într-o varietate de medii și situații.

Afisez 2 din 2 produse
Filtreaza

Urgențe și Situații de Criză: Bastoanele luminoase pot fi utilizate în situații de urgență sau de salvare pentru a marca locurile de adunare, pentru a furniza semnale de SOS sau pentru a ajuta echipajele de salvare să-și găsească victimele.

Siguranța pe Șosele: Parapeții din plastic pot fi utilizați pentru a proteja șoferii și vehiculele în cazul lucrărilor de reparații pe șosele sau în cazul unor condiții meteo periculoase.