Diverse - parcare

Prima pagina / Produse pentru parcare / Diverse - parcare
Diverse - parcare

 

Plăcuțele reflectorizante pentru parapet sunt dispozitive sau materiale care sunt atașate la parapețe sau la marginea drumurilor pentru a îmbunătăți vizibilitatea și siguranța pe timp de noapte sau în condiții de lumină slabă. Aceste plăcuțe sunt de obicei reflectorizante, ceea ce înseamnă că sunt proiectate să reflecte lumina farurilor vehiculelor pentru a indica prezența parapetului sau a obstacolului din apropiere. Ele sunt importante pentru a avertiza șoferii cu privire la prezența parapetului și pentru a preveni accidentele

Afisez 1 din 1 produse
Filtreaza
  1. Material: Plăcuțele reflectorizante pentru parapet pot fi fabricate din materiale precum aluminiu, oțel inoxidabil sau materiale plastice rezistente pentru a rezista la condiții meteo și la uzură.

  2. Formă și Dimensiuni: Aceste plăcuțe pot avea diverse forme și dimensiuni, dar sunt de obicei rectangulare sau alungite pentru a se potrivi la parapet. Dimensiunile și culorile pot varia în funcție de specificațiile locale sau de standardele de siguranță.

  3. Reflectorizare: Plăcuțele reflectorizante au adesea suprafețe reflectorizante care pot fi realizate cu ajutorul foliilor sau materialelor reflectorizante. Acestea se aprind atunci când sunt iluminate de farurile vehiculelor, ceea ce îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte.

  4. Montare: Plăcuțele reflectorizante pot fi fixate direct pe parapet sau pot fi montate pe suporturi sau țăruși speciali pentru a le fixa în poziție.

  5. Utilizare Rutieră: Aceste plăcuțe sunt adesea folosite pe marginea drumurilor, podurilor sau autostrăzilor pentru a marca prezența parapetelor și pentru a preveni coliziunile cu aceste structuri.

  6. Semnalizare Rutieră: Plăcuțele reflectorizante pentru parapet pot fi folosite pentru a furniza semnale rutiere, cum ar fi marcajele de avertizare sau de direcție, pentru a ghida șoferii pe drumurile și autostrăzile cu vizibilitate scăzută.

  7. Siguranța Nautică: Pe podurile și cheile navigabile, plăcuțele reflectorizante pentru parapet pot marca zonele de navigație și pot oferi ghidaj pentru nave și ambarcațiuni.

  8. Protecția Pietonilor: Plăcuțele reflectorizante pot fi montate pe parapet în zonele în care există treceri pentru pietoni sau pe poduri pentru a avertiza pietonii cu privire la prezența parapetului.