Ingradire lucrari

Prima pagina / Bariere blocare acces / Ingradire lucrari
Pret

Disponibilitate
Ingradire lucrari

 

Ingradire lucrari se referă la măsurile și dispozitivele luate pentru a delimita și a marca zonele în care se desfășoară lucrări de construcție sau reparații. Aceste măsuri de îngrădire au scopul de a asigura siguranța lucrătorilor, a trecătorilor și a altor persoane care ar putea fi afectate de lucrările în desfășurare, precum și de a proteja proprietatea și echipamentele

Afisez 14 din 14 produse
Filtreaza
  1. Bariere de Siguranță: Barierele de siguranță sunt dispozitive fizice, cum ar fi garduri metalice sau plăci de beton, care sunt amplasate în jurul perimetrului șantierului de construcție pentru a preveni accesul neautorizat și pentru a proteja lucrătorii de traficul vehiculelor și a trecătorilor.

  2. Cordonări de Siguranță: Cordonările de siguranță constau în sfori, benzi sau bare care sunt întinse în jurul zonei de lucru pentru a o delimita și pentru a avertiza trecătorii să nu se apropie. Acestea pot fi prevăzute cu indicatoare de avertizare sau de restricționare.

  3. Semnalizare Rutieră: În cazul lucrărilor care afectează drumurile sau străzile publice, semnalizarea rutieră adecvată, cum ar fi conuri de semnalizare, bariere cu lumini intermitente sau semne de avertizare, este esențială pentru a dirija traficul și a proteja lucrătorii.

  4. Afișaje și Indicatoare: Afișajele și indicatoarele sunt utilizate pentru a informa trecătorii și șoferii cu privire la natura lucrărilor, avertizându-i să fie vigilenți și să urmeze instrucțiunile pentru siguranță.

  5. Baricade: Baricadele pot fi utilizate pentru a restricționa accesul la anumite zone ale șantierului de construcție sau pentru a separa fluxurile de trafic în zonele cu lucru în desfășurare.

  6. Marcaje Temporare: Marcajele temporare, cum ar fi linii de bandă sau conuri colorate, pot fi folosite pentru a indica rutele alternative sau pentru a ghida traficul în jurul lucrărilor.

  7. Zone de Protecție a Copacilor sau Vegetației: În cazul în care lucrările de construcție afectează copaci sau vegetație, se pot amplasa garduri sau bariere în jurul acestor zone pentru a le proteja.

  8. Semnalizare Luminoasă: În anumite situații, semnalizarea luminoasă, cum ar fi balize sau lumini de avertizare, poate fi utilizată pentru a face lucrările mai vizibile pe timp de noapte sau în condiții de lumină slabă.