Articole

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4 si roti blocate pentru cei care parcheaza abuziv pe loc platit. Amenda ajunge la 500 lei/zi. Locuitorii Sectorului 4 isi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile, prin intermediul unei aplicatii mobile, iar, cat de curand, cei care le vor ocupa spatiul platit se vor trezi cu rotile blocate.

”Am asezat pe o harta GIS (e vorba de un sistem informational geografic) toate locurile de parcare din sector. Aceasta va putea fi accesata prin aplicatia mobila pe care o vom lansa in zilele urmatoare, printr-o procedura intuitiva. Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai pregatit inainte de a accesa aplicatia este sa scanezi buletinul, certificatul de inmatriculare al masinii si asigurarea RCA a autovehiculului”, a explicat directorul general al Directiei de Mobilitate Urbana Sector 4, Ioan Gaf-Deac.

Potrivit acestuia, primul pas este completarea adresei de domiciliu, pentru ca apoi sa i se afiseze utilizatorului harta locurilor de parcare din zona sa, pe care locurile neatribuite sunt evidentiate cu verde. Dupa primirea e-mail-ului de validare a cererii, se poate face plata, fie in sistem ZebraPay (exista circa 500 de puncte de plata in Sectorul 4 si peste 2.000 la nivelul Capitalei), fie online, pe site-ul care va deveni activ odata cu lansarea aplicatiei.

Sursa: Wall-street
Recomandari pentru tine
Descriere

Placute pentru autovehicule

Aceste placute pentru autovehicule sunt confectionate din aluminiu si sunt reflectorizante. In functie de utilitatea si specificul placutelor, dimensiunea si grafica lor pot varia.

Produsele din aceasta categorie sunt concepute in primul rand pentru firmele cu autovehicule si autoutilitare la care sunt necesare placutele. De obicei aceste placute de autovehicule se ataseaza autovehiculelor/autoutilitarelor care transporta substante periculoase.

Pentru ca nu totul se rezuma la restrictii si seriozitate, blocator.ro va pune la dispozitie si o alta varianta. Aceasta gama de placute pentru autovehicule a fost creata special pentru cei care vor sa smulga un zambet. Astfel va punem la dispozitie si placute care sunt inscriptionate cu mesaje iesite din tipar.

In cazul in care sunteti in cautarea unor placute ce se potrivesc uneia dintre categorii, noi suntem solutia. Apelati cu incredere la operatorii nostri profesionisti iar ei va vor indruma sprea a face alegerea corecta. Atasate pe site gasiti numerele de telefon si adresele de email unde ne puteti cere ajutorul.

X