Articole

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4

Locuri de parcare atribuite prin aplicatie in Sectorul 4 si roti blocate pentru cei care parcheaza abuziv pe loc platit. Amenda ajunge la 500 lei/zi. Locuitorii Sectorului 4 isi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile, prin intermediul unei aplicatii mobile, iar, cat de curand, cei care le vor ocupa spatiul platit se vor trezi cu rotile blocate.

”Am asezat pe o harta GIS (e vorba de un sistem informational geografic) toate locurile de parcare din sector. Aceasta va putea fi accesata prin aplicatia mobila pe care o vom lansa in zilele urmatoare, printr-o procedura intuitiva. Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai pregatit inainte de a accesa aplicatia este sa scanezi buletinul, certificatul de inmatriculare al masinii si asigurarea RCA a autovehiculului”, a explicat directorul general al Directiei de Mobilitate Urbana Sector 4, Ioan Gaf-Deac.

Potrivit acestuia, primul pas este completarea adresei de domiciliu, pentru ca apoi sa i se afiseze utilizatorului harta locurilor de parcare din zona sa, pe care locurile neatribuite sunt evidentiate cu verde. Dupa primirea e-mail-ului de validare a cererii, se poate face plata, fie in sistem ZebraPay (exista circa 500 de puncte de plata in Sectorul 4 si peste 2.000 la nivelul Capitalei), fie online, pe site-ul care va deveni activ odata cu lansarea aplicatiei.

Sursa: Wall-street
Recomandari pentru tine
Descriere

Placute pentru imobil

Placute pentru imobil este o categorie de produse in care veti gasi diferite placi inscriptionate.

Inscriptionarea acestora va fi facuta in functie de preferintele clientilor pe suport de aluminiu.

Placute pentru imobil sunt fabricate conform normelor europene.

Metodele noastre de inscriptionare sunt fie cu litere aplicate, fie cu scriere in relief.

Datorita modului de fabricatie, si anume vopseaua fiind aplicata din momentul turnarii placilor, acestea au o durabilitate mai mare in timp. Tot datorita modalitatii de fabricare, ele sunt mult mai rezistente la coroziune.

Placile sunt gata numai in momentul in care pe ele a fost aplicat un strat de lac. Acesta din urma conferand un aspect lucios si pastrand imaginea placuta a placii.

Placutele sunt special concepute pentru identificarea cladirilor din orase.

In cazul in care descrierea de mai sus corespunde cu cerintele dumneavoastra, va rugam sa apelati la noi pentru mai multe informatii sau pentru a comanda.

X