Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere

Placute pentru strazi

Placute pentru strazi este o categorie de produse in care veti gasi diferite placi inscriptionate.

Inscriptionarea acestora va fi facuta in functie de preferintele clientilor pe suport de aluminiu.

Placute pentru strazi sunt fabricate conform normelor europene.

Metodele noastre de inscriptionare sunt fie cu litere aplicate, fie cu scriere in relief.

Datorita modului de fabricatie, si anume vopseaua fiind aplicata din momentul turnarii placilor, acestea au o durabilitate mai mare in timp. Tot datorita modalitatii de fabricare, ele sunt mult mai rezistente la coroziune.

Placile sunt gata numai in momentul in care pe ele a fost aplicat un strat de lac. Acesta din urma conferand un aspect lucios si pastrand imaginea placuta a placii.

Anumite produse pot veni si cu o dubla fata, fiind confectionate din metal.

Daca sunteti in cautarea unor astfel de produse, apelati cu incredere la operatorii nostrii specializati si veti primi sprijinul si indrumarea necesare.

Alegeti produsele de buna calitate. Alegeti blocator.ro !

X