Articole

Blocatoare antiparcare

Blocatoare antiparcare

In sprijinul conducatorilor auto, Blocator.ro si-a actualizat recent stocul de blocatoare loc de parcare, astfel ca parcurgerea anotimpului rece va fi mult mai facila.

Rolul unui blocator parcare este acela de a oferi confort si siguranta, deorece nu veti mai avea gija locului de parcare, atat in spatiul public cat si in cel privat.

Fiindca suntem atenti la satisfacerea nevoilor dumneavoastra, oferim accesibilitate rapida si facila asupra blocajelor loc parcare punand la dispozitie o gama laraga de modele.

Dispozitivele blocare loc parcare sunt disponibile in diferite variante: manuale si automate. Acestea la randul lor pot fi manuale cu cheie sau lacat si automate cu telecomanda sau lant, dar si mobile.

Ca atare,  este necesar ca fiecare doritor sa aiba in vedere ca sistemul de prindere sa fie unul sigur, cu lacat sau cheie, pentru evitarea situatiilor neplacute si nu in ultimul rand, materialul folosit sa fie unul solid.

Toate cele precizate anterior, pot fi gasite  pe site-ul nostru Blocator.ro , iar pentru ca informatia sa fie completa  va detaliem continutul celor doua tipuri.

Varietatea serviciilor oferite poate fi constatata intotdeauna prin calitatea lor, tocmai de aceea indiferent de alegerea facuta, parcarea dumneavoastra este in grija noastra cu blocatorul parcare manual  sau blocatorul de parcare automat, ce poate fi achizitionat chiar de pe site.
Recomandari pentru tine
Descriere
Bolarzi sferici cu folie neagra reflectorizanta (h= 415mm)

Bolarzi

In categoria bolarzi sunt produse automate ce pot fi montate in mediul privat rezidential. Pe langa mediul privat acestia pot fi montati si in mediul industrial sau in locurile cu trafic controlat. Bolarzii  pot avea diferite inaltimi si diferite grosimi in functie de necesitatea clientului .

Tot din punct de vedere al necesitatii si al preferintei clientului, bolarzii pot fi confectionati din mai multe materiale. Acestia sunt unii dintre mai rezistenti impotriva timpului, al conditiilor meteorologice precare si al impactului cu diferite autovehicule.

Pentru mai multe detalii despre bolarzi si pentru oferte, apelati numerele de telefon afisate pe site.

X