Filtre

Afișez 1–18 din 73 de rezultate

Articole

Primaria sectorului 1 isi propune rezolvarea problemei locurilor de parcare

Nu sunt locuri de parcare? Primăria Sectorului 1 a găsit soluția!

Mulți bucureșteni preferă să își lase autoturismele acasă atunci când pleacă la serviciu, fiindcă sunt șanse să nu găsească locuri de parcare. Sectorul 1 al Capitalei are un deficit de 60.000 de locuri de parcare, conform calculelor primăriei. Cu toate acestea, s-a găsit o soluția.

PMB vrea să cumpere vrea să cumpere 21 de parcări metalice automatizate. Consilierii opoziţiei spun că proiectul costă extrem de mult, în timp ce unii dintre locuitorii sectorului cred că amplasarea acestor structurilor va îngreuna şi mai mult traficul.

Alin Vieru, director ADP Sector 1 Bucureşti: Această parcare e amplasată pe două niveluri, parter şi etaj, tot timpul rămâne un loc de parcare gol astfel încât în momentul în care proprietarul vine şi doreşte să îşi scoată maşina din parcarea respectivă, selectează numărul de parcare. Maşinile se rotesc într-un circuit permanent în funcţie de cea care trebuie să fie scoasă.

21 de parcări "inteligente" ar urma să fie amplasate pe mai multe străzi aglomerate din Sectorul 1. Autorităţile speră să suplimenteze locurile de parcare cu aproape 200.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei: Avem undeva 9.000 - 9.500 de locuri de parcare şi sunt 70.000 de maşini.
Consilierii locali din partea USR trag semnale de alarmă legate de costul proiectului. Amplasarea unei singure construcţii metalice se ridică la 115.000 de euro, spun aceştia.

Sursa: Capital

 
Recomandari pentru tine
Descriere

Stalpi ornamentali

Stalpi ornamentali

Stalpi ornamentali se folosesc pentru delimitarea zonelor pietonale, a parcarilor dar si a zonelor cu circuit privat.

Acesti stalpi ornamentali sunt confectionati din mai multe tipuri de material, la alegerea clientului: metal, plastic, cauciuc, beton sau fonta.

Stalpii ornamentali de parcare au un colorit variat, fiind perfect integrabili in specificul parcarii sau zonei in care sunt montati. Au multiple intrebuintari si sunt foarte usor de montat, atat cei de interior cat si cei de exterior.

Cum aceste produse fac parte din categoria de mobilier urban, pot fi folosite in orice fel de spatiu exterior. Au o modalitate de montare foarte simpla si se pot incadra cu usurinta printre cele mai practice produse.

Stalpii ornamentali  sunt prevazuti cu benzi de folie reflectorizanta de clasa superioara. De asemenea, ei pot fi echipati si cu un sistem de iluminare interioara.

Pentru o rezistenta cat mai indelungata, stalpii au in compozitia lor diferite substante ce protejeaza impotriva razelor solare. Tot in acest sens, acestia sunt rezistenti si impotriva conditiilor meteorologice precare (inghet, frig, ploaie) dar si impotriva loviturilor.

X