Filtre

Afișez toate cele 16 rezultate

Articole

Primaria sectorului 1 isi propune rezolvarea problemei locurilor de parcare

Nu sunt locuri de parcare? Primăria Sectorului 1 a găsit soluția!

Mulți bucureșteni preferă să își lase autoturismele acasă atunci când pleacă la serviciu, fiindcă sunt șanse să nu găsească locuri de parcare. Sectorul 1 al Capitalei are un deficit de 60.000 de locuri de parcare, conform calculelor primăriei. Cu toate acestea, s-a găsit o soluția.

PMB vrea să cumpere vrea să cumpere 21 de parcări metalice automatizate. Consilierii opoziţiei spun că proiectul costă extrem de mult, în timp ce unii dintre locuitorii sectorului cred că amplasarea acestor structurilor va îngreuna şi mai mult traficul.

Alin Vieru, director ADP Sector 1 Bucureşti: Această parcare e amplasată pe două niveluri, parter şi etaj, tot timpul rămâne un loc de parcare gol astfel încât în momentul în care proprietarul vine şi doreşte să îşi scoată maşina din parcarea respectivă, selectează numărul de parcare. Maşinile se rotesc într-un circuit permanent în funcţie de cea care trebuie să fie scoasă.

21 de parcări "inteligente" ar urma să fie amplasate pe mai multe străzi aglomerate din Sectorul 1. Autorităţile speră să suplimenteze locurile de parcare cu aproape 200.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei: Avem undeva 9.000 - 9.500 de locuri de parcare şi sunt 70.000 de maşini.
Consilierii locali din partea USR trag semnale de alarmă legate de costul proiectului. Amplasarea unei singure construcţii metalice se ridică la 115.000 de euro, spun aceştia.

Sursa: Capital

 
Recomandari pentru tine
Descriere

Stalpi separatori de sens

Stalpi separatori de sens sunt stalpi de diferite dimensiuni, care se folosesc in trafic. Ei sunt rezolvarea pentru:

  • separarea sensurilor de circulatie sau a benzilor in apropierea unei intersectii
  • pentru zonele in care se desfasoara lucrari stradale pe carosabil.
  • Acesti stalpi mai pot fi folositi la devierea temporara a traficului auto si in alte scopuri
  • Fiind usor de demontat dupa ce nu mai este nevoie de ei, stalpii pot fi utilizati pentru toate cele de mai sus.

Stalpii separatori de sens sunt vopsiti in culori care-i face usor de observat chiar si de la distanta mare. Au o constructive flexibila, fiind astfel rezistenti la impactul autovehiculelor. Acesti stalpi vin la pachet cu suporti pentru montare iar materialul din care sunt conceputi este plastic PPC.

In cazul in care va confruntati cu o situatie similara cu cele enumerate anterior sau credeti ca acesti stalpi separatori de sens v-ar putea fi de folos, contactati-ne.

X