Stalpi ghidare cu cordon

Prima pagina / Ghidare trafic pietonal / Stalpi ghidare cu cordon
Stalpi ghidare cu cordon

Stalpii de ghidare cu cordon sunt dispozitive utilizate pentru a ghida și controla fluxul de pietoni sau pentru a delimita spații în diverse medii, cum ar fi magazine, expoziții, evenimente sau alte spații publice.

Afisez 6 din 6 produse
Filtreaza

Acești stâlpi sunt echipați cu cordon retractabil sau extensibil care se poate întinde și retrage pentru a crea bariere temporare sau pentru a indica rute de circulație. Sunt folosiți în special pentru a organiza liniile de așteptare, pentru a delimita zonele de acces restricționat sau pentru a ghida oamenii către anumite direcții.

Caracteristicile și utilizările comune ale stâlpilor de ghidare cu cordon includ:

  1. Ghidarea Fluxului de Oameni: Stâlpii de ghidare cu cordon sunt utilizați pentru a dirija pietonii către anumite zone sau direcții în spații publice aglomerate, cum ar fi aeroporturi, gări, muzee sau centre comerciale.

  2. Delimitarea Spațiilor: Acești stâlpi sunt utilizați pentru a delimita spațiile în cadrul unor evenimente sau expoziții, marcând zonele care sunt accesibile și zonele care sunt restricționate.

  3. Organizarea Liniilor de Așteptare: Magazinele de retail, băncile și alte locații cu flux de clienți pot utiliza stâlpii de ghidare cu cordon pentru a organiza liniile de așteptare în fața ghișeelor sau caselor de plată.

  4. Controlul Accesului: Aceste dispozitive pot fi folosite pentru a restricționa accesul în anumite zone sau săli, cum ar fi în timpul evenimentelor cu bilete sau în locații cu acces limitat.

  5. Evenimente Speciale: Organizatorii de evenimente, cum ar fi concerte, expoziții sau conferințe, pot utiliza stâlpii de ghidare cu cordon pentru a gestiona fluxul de participanți și pentru a crea căi de circulație clare.

  6. Zone de Siguranță și Evacuare: În situații de urgență, acești stâlpi pot fi utilizați pentru a ghida oamenii către zonele de siguranță sau căile de evacuare în mod ordonat.

  7. Promovare și Publicitate: Unele stâlpi de ghidare cu cordon pot avea panouri sau suporturi pentru afișe pentru a afișa mesaje publicitare sau informative.