Blocatoare roti autovehicule – o necesitate

Ne aflam in plin proces de dezvoltare tehnologica, o dovada a acestui fapt poate fi observata si in cresterea numarului de automobile.,  ceea ce atrage dupa sine intensificarea traficului si deficitul locurilor de parcare. Blocatoarele de roti reprezinta  solutia pentru stoparea  parcarilor neregulamentare care duc la ingreunarea traficului.

   Blocatoarele de roti autovehicule sunt dispozitive mecanice, prevazute cu un sistem special de închidere si deschidere. Acestea sunt disponibile pe site-ul blocator.ro pentru toate tipurile de anvelope cu jante de la R12 la R22,5. Sistemul de închidere si deschidere al dispozitivului poate fi montat si demontat cu usurinta cu ajutorul unei chei speciale. De asemenea, blocatorul este prevazut cu un cauciuc de protectie pe partea interioara a placi pentru evitarea deteriorarii jantelor.

Fiecare blocator are în componenta o cheie tubulara speciala sau o cheie pentru un butuc tip Euro. Blocajele de roti se împart în patru categorii: pentru roata mica – anvelope cu jante de la R12 la R15, roata medie – anvelope cu jante de la R15 la R19, roata mare – anvelope cu jante de la R19 la R22, roata foarte mare – camioane de la R20.5 la R22. Totodata, exista si blocatoare universale destinate pentru aproape toate tipurile de roti.

   Blocatoarele roti autovehicule sunt o necessitate, pentru ca este o certitudine ca siguranta in trafic este prioritara pentru fiecare participant al acestuia, iar blocatoarele au fost concepute pentru a ajuta la fluidizarea traficului.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
X