Atentie unde parcati in Bucuresti sector 4

Atenţie unde parcaţi!

O primărie de sector din Bucureşti a decis: Ocuparea abuzivă a unui loc de parcare, sancţionată cu blocarea roţilor.

Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat, în şedinţa de joi, noua Metodologie de atribuire a locurilor de parcare rezidenţiale, pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, care aduce mai multe noutăţi în privinţa modului de rezervare a parcărilor de reşedinţă şi sancţionării celor care le ocupă abuziv. Astfel, în cel mult 10 zile, locuitorii Sectorului 4 îşi vor putea rezerva un loc de parcare din cele disponibile, în doar câteva minute, prin intermediul unei aplicaţii mobile, iar, cât de curând, cei care le vor ocupa spaţiul plătit se vor trezi cu roţile blocate, potrivit reprezentanţilor Primăriei Sector 4.

În momentul de faţă sunt înregistrate, în baza de date a Primăriei Sectorului 4, 43.990 de locuri de parcare de reşedinţă. Din acestea, 5.201 locuri sunt libere, însă acest lucru nu înseamnă că nu sunt ocupate de maşini, ci doar că nu sunt rezervate prin contract, aşa că reprezentanţii autorităţii locale sunt de părere că în toate zonele se vor găsi posibilităţi pentru ca oamenii să parcheze. ”

Date fiind aceste informatii, detinatorii unui loc de parcare sunt indrumati sa isi achizitioneze sisteme de blocare a locului de parcare. Acest lucru ii poate impiediica pe ceilalti conducatori de autovehicule sa va blocheze locul de parcare personal, dumneavoastra urmand sa fiti nevoit sa parcati ilegal.

Sursa: Ziarul Financiar

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
X