Blocator.ro – sisteme pentru blocatoare locuri de parcare si blocare roti

Blocator.ro este un magazin online in care gasiti sisteme blocare parcare si blocaje pentru roti. Va oferim o gama larga de produse pentru a satisface nevoile tuturor doritorilor de blocare.

Acest magazin online pentru blocare parcare si blocaje roti este proprietatea Techno Master Auto Safe SRL. Produsele pe care vi le oferim au raportul calitate-pret cel mai bun de pe piata.

Siguranta pentru locurile de parcare prin blocatoare de cea mai buna calitate

Blocatoarele pentru parcare securizeaza locurile de parcare, oferind certitudinea ca nimeni nu va ocupa locul privat al altcuiva. In catalogul online Blocator.ro veti gasi atat blocatoare manuale, cat si blocatoare automate.

Materialele din care sunt confectionate atat blocatoarele pentru parcare, cat si blocajele pentru roti sunt cele mai bune din punct de vedere calitativ. Toate aceste sisteme au finisaje realizate cu precizie astfel incat aspectul lor placut sa dureze cat mai mult timp.

Valorile Blocator.ro

Blocator.ro, ca parte a Techno Master Autosafe, se angajeza sa respecte cele sase valori fundamentale pe care le urmeaza aceasta din urma in ceea ce priveste definirea modului in care lucreaza:

  • Autenticitate: actionam cu integritate si facem ceea ce este corect, niciodata nu optam pentru varianta mai usoara;
  • Excelenta: vrem sa unim, proces pe care il executam cu pasiune si rapiditate;
  • Invatare continua: ascultam si avem curiozitate innascuta pentru a invata,suntem intr-un proces continuu de autoeducare;
  • Grija pentru oamenii companiei: credem in oameni, investim in ei si ii ajutam sa se dezvolte pentru a creste impreuna;
  • Unitate: credem in puterea lucrului in echipa, ne bazeaza pe cooperare si ne incurajam oamenii sa lucreze impreuna;
  • Succesul impartit cu clientii: clientii sunt in centrul a tot ceea ce fac, succesele noastre fiind si ale acestora.
X