Politica de confidentialitate

Prima pagina / Politica de confidentialitate
Informatii utile
Contact
  • Telefon mobil: (+4) 0733 50 60 70
  • Telefon mobil: (+4) 021 450 60 70
  • Email: contact@blocator.ro
  • Program: L-V: 08.30-17.30

Politica de confidentialitate

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre IMPOR GROUP S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. IMPOR GROUP S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Sian Evolution SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 

IMPOR GROUP S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

IMPOR GROUP S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere IMPOR GROUP S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • dreptul de a cere IMPOR GROUP S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere IMPOR GROUP S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;  

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului blocator.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul blocator.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului blocator.ro se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.